El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Germaine de Capuccini adquireix el 100% d'Ainhoa Cosmetics

Germaine de Capuccini amplia el grup empresarial amb la compra d'Ainhoa. Aquesta compra estratègica assegura al grup el creixement i lideratge en el sector de la cosmètica professional i l'obertura a nous canals de comercialització. Ainhoa és una companyia de cosmètica espanyola, amb més de 20 anys d'experiència al sector. Comercialitza els seus tractaments en més de 25 països en el canal professional, retail i online.

L'empresa alcoiana oferirà així als seus clients un ventall més extens de possibilitats, penetrant en nous nínxols de mercat i enfortint el seu posicionament internacional. "Aquesta adquisició reforça la nostra posició en el canal professional i ens permet l'entrada a nous mercats", destaca Raúl Vidal, president de Germaine de Capuccini. A més, indica que "aquesta nova incorporació és fruit de la nostra estratègia d'internacionalització que iniciarem anys arrere. Seguint aquesta línia, en 2017 vam executar la compra de la distribuïdora belga Saisons".

Altra de les qüestions que subratlla Vidal és que l'adquisició d'Ainhoa "mostra la nostra vocació internacional. La multinacional avança amb pas ferm cap al seu pla d'expansió empresarial", afegeix.  

Li permetrà arribar a altres nínxols i ampliar el seu creixement internacional