El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Germaine de Capuccini obri en Barcelona un nou Institut de Bellesa

Aquesta nova aposta està destinada a formar professionals de l'estètica. A més serà un lloc d'encontre d'amics de la firma com són actors, actrius i escriptors, entre altres.

Ja ha obert les portes el nou Institut de Bellesa de Germaine de Capuccini en la Ciutat Comtal. Un nou centre de formació que continua la línia de les instal·lacions del Germaine de Capuccini Institute Madrid, en les quals destaquen la filosofia i valors de la marca alcoiana. L'Institut està situat en el cèntric carrer Mallorca número 81, i des de Germaine expliquen que es tracta d'un espai "avantguardista, minimalista i acorde amb les últimes tendències". L'objectiu és mantenir les "mans expertes de les nostres esteticistes", que es formen en les diferents teràpies que busquen "protegir i reforçar la pell davant els 4 pitjors enemics: contaminació atmosfèrica, solar, domèstica i ara també enfront de la digital (llum blava)".

Al nou institut de Barcelona es formaran esteticistes tant nacionals com internacionals, de fet esperen pròximament l'arribada de professionals procedents d'Austràlia, Ucraïna, Mèxic i Corea, entre altres, per a conéixer les novetats de la marca.

A més de la formació en els seus instituts, Germaine també es trasllada a diferents Centres d'Estètica Nacionals per a formar milers de clients. Al llarg del 2017 s'han oferit més de 220 cursos, i l'Equip  d'Assessoria Tècnica ha recorregut més de 300.000 quilòmetres de viatge.