El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Germaine de Capuccini organitza un esdeveniment que acull a 500 clientes

La marca ha destacat la bona acollida del recentment estrenat Club Germaine, un punt de trobada entre els centres d'estètica i usuaris online

La marca alcoiana va reunir a Puy du Fou (Parc Temàtic de Toledo) als seus clients i clientes per donar a coneixer les novetats i poder-se trobar amb altres professionals mentre van disfrutar d'espectacles.

La coneguda marca de cosmètica amb seu a Alcoi, Germaine de Capuccini, ha convocat als seus millors clients i clientes en un esdeveniment únic i privat per a conèixer les últimes novetats de la marca líder en cosmètica professional al país.

El lloc triat va ser Puy du Fou, un parc temàtic nomenat com el millor del món i conegut pels seus grans espectacles. El parc, que ha tancat les portes per a l'ocasió, es localitza a la ciutat de Toledo, un enclavament cèntric de fàcil accés i amb un bell entorn.

Les clientes procedents de tota Espanya van acudir a aquesta cita de bellesa exclusiva de dos dies de duració, per a conèixer les últimes novetats, trobar-se amb amics de professió i gaudir del parc Puy du Fou i els seus espectacles. Com a novetat principal es va presentar un tractament que prompte veurà la llum i que revolucionarà el món de l'estètica.

La marca ha destacat la bona acollida del recentment estrenat Club Germaine, un punt de trobada entre els centres d'estètica i els usuaris online amb múltiples beneficis per a tots dos: descomptes personalitzats, llançaments exclusius, consultes virtuals amb expertes i molt més. Un pas en la transformació digital d'una marca amb quasi 60 anys de trajectòria en el canal tradicional.

Per a concloure, l'ambaixadora global de la marca, Eugenia Silva, va tancar l'esdeveniment amb unes boniques paraules sobre Germaine de Capuccini i el paper de les esteticistes, posant en valor la rellevància del sector de la cosmètica professional.