El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Germaine de Capuccini presenta al Regne Unit el seu llançament d'hidratació revolucionari: Timexpert Hydraluronic

Equip de Germaine de Capuccini en el Regne Unit
  • La nova línia antiedat "Timexpert hydraluronic" aconsegueix hidratar, emplenar, redensificar i protegir la pell sense agulles en 10 dies.

Germaine de Capuccini viatja fins al Regne Unit, on posseeix una filial des d'inicis de 2021, i presenta als professionals de la bellesa la seua última innovació: Timexpert Hydraluronic, la línia antiedat d'hidratació que inclou la patent d'ús exclusiu de la signatura, el nanopolímero HLG.

Els clients professionals del país no van voler perdre's l'ocasió per a conéixer la marca més a fons, reunir-se amb companys de professió i conéixer aquesta última gran proesa. 

Germaine ha presentat el producte en dues ocasions, una a Manchester en l'històric hotel “The Midland” i una altra en la cosmopolita ciutat de Londres, en “The Westin Hotel”. Tots dos hotels han confiat en Germaine de Capuccini per a mimar als seus hostes en l'spa.

Els assistents han gaudit d'una presentació de marca dels seus inicis i evolució, han conegut l'última novetat a base d'àcid hialurònic i han gaudit en viu d'una demostració del tractament en cabina on van apreciar els seus magnífics resultats.

S'ha comptat en la presència de Clare Dickens, UK Managing Director, Marina Cerdà, Global Communications Director i Mariuca Moala, International Brand Manager, entre altres.

Mariuca Moala, International Brand Manager de Germaine de Capuccini, explica: “Teníem moltes ganes de tornar a veure als nostres clients després d'aquests anys tan atípics, així que, de la mà de l'equip de la nostra filial al Regne Unit, organitzem dos magnífics esdeveniments. Sempre és un plaer sentir aqueixa proximitat i l'afecte que els nostres clients tenen per la nostra marca”. 

TIMEXPERT HYDRALURONIC: hidrata i farcida sense agulles en 10 dies

El producte cosmètic es tracta d'un innovador i revolucionari tractament d'hidratació i farciment tòpic que permet recuperar i preservar les reserves d'àcid hialurònic. La nova línia antiedat fusiona, per primera vegada, l'Àcid Hialurònic amb el nanopolímero HLG patentat per a aconseguir hidratar, emplenar, redensificar i protegir la pell. 

El tractament Timexpert Hydraluronic actua com una “agulla cosmètica”. Gràcies a la tecnologia de la seua exclusiva fórmula s'aconsegueix que epidermis i dermis siguen més permeables i receptives a la introducció del hialurònic i, per tant, obtindre una eficàcia única.