El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Germaine de Capuccini tanca 2015 amb 23 milions d'euros de facturació

Germaine de Capuccini tanca 2015 amb 23 milions d'euros de facturació
L'empresa cosmètica alcoiana ha incrementat la seua expansió internacional amb la introducció en Itàlia i els Emirats Àrabs

Germaine de Capuccini tanca el 2015 mantenint estable la facturació, que supera els 23 milions d'euros. La seua presència internacional continua sent important, ja que suposa el 42 per cent de les vendes. No debades, estan presents en més de 85 països, als que han sumat ara l'Índia, Egipte o Romania. LA forma cosmètica alcoiana destina el 4 per cent de la seua facturació a projectes d'Inversió i Desenvolupament. A més, en 2015 va posar en marxa una política d'optimització de recursos que els ha permés mantindre la rendibilitat sense rebaixar la qualitat.

Germaine de Capuccini es manté estable en facturació en l'any 2015, que ha conclòs amb la xifra de 23.260.000 euros facturats. El 58 per cent suposen vendes nacionals, i l'altre 42 per cent vendes internacionals, on la firma destaca Itàlia, Bèlgica i el Regne Unit.

Segons explica l'empresa en un comunicat, "és cert que la conjuntura econòmica en països com Veneçuela o Brasil ha provocat un descens de l'activitat de Germaine de Capuccini en països que en el seu moment representaren un elevat mercat. Aquest decreixement s'ha vist compensat amb l'increment de vendes en països com Itàlia i els Emirats Àrabs".

Actualment Germaine de Capuccini està present en més de 85 països. De fet, durant 2015 i 2016 s'ha introduït els productes de Germaine en països com ara l'Índia, Egipte o Romania, "la qual cosa consolida a Germaine de Capucicni com una firma amb una contundent vocació internacional".

Germaine de Capuccini també recorda que en 2015 iniciaren una política d'Optimització de Recursos, que ha suposat la posada en marxa d'un pla estratègic pressupostari per assegurar que els recursos s'utilitzen de forma rendible, sense rebaixar l'estàndard de qualitat dels productes de Germaine. Segons explica la firma cosmètica, "com a conseqüència d'aquesta política, Germaine de Capuccini ha aconseguit en l'exercici 2015 un increment del 153 per cent sobre el Benefici abans d'Impostos; i un EBITDA (benefici brut després de despeses financeres) d'un 62 per cent sobre l'any anterior, tot i quan la facturació s'ha mantingut estable".

Germaine també destaca que enguany, 2016, ha aconseguit el segell Pyme Innovadora que atorga el Ministeri d'Economia i Competitivitat. Germaine manté una inversió del 4 per cent de la seua facturació en I+D+I per crear i desenvolupar els seus productes.