El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Germaine de Capuccini renova segell de PIME Innovadora

És un reconeixement a l'esforç inversor que fa l'empresa en Investigació i Desenvolupament. Germaine destina el 3,5 per cent de la facturació a investigació.

L'empresa cosmètica alcoiana Germaine de Capuccini ha revalidat fins al 2021 el segell de Pime Innovadora, que atorga el Ministeri d'Economia i Competitivitat. És un reconeixement que es fa a aquelles empreses que aposten per la innovació, i amb aquest segell volen afavorir la seua identificació. A més, el segell de Pime Innovadora permet a l'empresa compatibilitzar deduccions fiscals per Investigació i Desenvolupament, així com bonificacions al personal investigador. També es prepara un registre de pimes innovadores, que de moment encara no està activat a la web del Ministeri d'Economia.

En el cas de Germaine de Capuccini, l'aposta per la investigació en nous productes ha sigut clau en la seua expansió. Actualment, segons dades de l'empresa, destinen a investigació i desenvolupament un 3,5 per cent de la facturació anual. Amb les dades de facturació del 2017, açò suposa 1 milió d'euros.