El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Germaine de Capuccini aposta per la formació

En la seu d’Alcoi, i en els Instituts que té a Madrid i Barcelona, han rebut la visita de clientes i professionals a escala nacional i internacional per formar-se en diferents novetats i tractaments de l’empresa

L’empresa alcoiana, Germaine de Capuccini, aposta per la formació, i és per això que està realitzant cursos per tal d’ensenyar a clients nacionals i internacionals, les seues novetats en productes i tractaments.

Per aquest motiu, un grup de clientes de Zaragoza han visitat la seu d’Alcoi i a més de conéixer la seu, han pogut aprendre nous productes i tractaments facials i corporals.

El Germaine de Capuccini Institute Madrid ha rebut a un grup de 40 clientes procedents de la República Txeca, i l’Institut de Barcelona, per la seua part, ha tingut la visita d’un grup de 50 distribuïdores de la marca a Paraguai, que s’han format en el tractament “Connect Your Body”.

A més d’aquestes visites, l’equip d’Assessoria Tècnica, està realitzant diferents formacions per Espanya i per tot el món.