El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gespa artificial i nova sorra per als camins del Parterre d'Alcoi

Plànol de les obres previstes al Parterre
L'Ajuntament d'Alcoi anuncia una inversió de quasi 54.000 euros per a millorar el cèntric parc de Pintor Gisbert

Són les dos principals actuacions que es faran al Parterre: un tractament de fixació a l'arena per evitar tolls i forats quan plou, i el canvi de la gespa natural per artificial. L'obra suposa una inversió de 53.800 euros.

L'Ajuntament d'Alcoi ha adjudicat les obres de millora del parc Pintor Gisbert, conegut per tots pel Parterre, per un import de 53.800 euros. Les obres les portarà a terme l'empresa ACA Asfaltos y Construcciones, i està previst que els treballs comencen aquest dimecres 28 de febrer.

Les actuacions es concentren en dos aspectes principals. Per una banda la sorra dels camins, que "tenia un problema quan plovia, ja que a l'arena 'albero' que estava a les zones per a vianants es feia fang i es produïen tolls". Així, es farà un tractament especial de fixació per evitar danys en cas de pluja. I per altra banda estan les zones de gespa que passaran a ser de gespa artificial, la qual cosa reduirà el consum d'aigua.

El regidor d'obres Jordi Martínez diu que es millora així un parc emblemàtic de la ciutat, "millores que també hi ha previstes a altres parcs i jardins, on adequarem zones de jocs infantils, prades i arbrats segons les indicacions dels tècnics municipals que anirem aprovant i desenvolupant de manera esglaonada".