El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gigatron i Perversió actuaran a Alcoi per celebrar ‘Senyals de Fum’, l’homenatge a Toni Jordà

Els preus de les entrades seran de 12 euros (anticipada a entradasatualcance.com) i de 15 euros (taquilla)

La sala ‘Mujer Barbuda d’Alcoi’ acollirà el concert dels grups de Heavy Metal, Gigatron i Perversió, el dissabte 11 de juny a partir de les 17:30 h. Aquest concert forma part de la programació de 'Senyals de Fum - Homenatge a Toni Jordá'. A banda també hi haurà una concentració de cotxes clàssics a la Plaça Gonzalo Cantó.

Sergio Cortés, organitzador de l'esdeveniment i president de la Penya Celtista Alcoiana ‘Oscar Prieto’, ha recordat que aquesta edició anava a celebrar-se abans de la pandèmia i que els preus de les entrades seran de 12 euros (anticipada a entradasatualcance.com) i de 15 euros (taquilla). Una altra organitzadora de l’esdeveniment és Maite Jordà, germana de Toni Jordà, qui destaca que a l’esdeveniment ”està tot molt cuidat perquè tothom puga gaudir de la música en directe”.


D’altra banda, Francis Pascual, Baixista del grup ‘Perversió’, apunta que “el concert serà especial per a ells perquè el cantant de Perversió, Alan, compartia moltes aventures amb Toni Jordà. Estan encantats de participar”.


La regidora de Joventut, Maria Baca, convida a tothom al concert perquè “l’objectiu és retre homenatge a Toni Jordà, persona molt vinculada a la música ‘metal’ i a la ràdio”. A més, es pretén “donar suport a la diversitat cultural en tots els generes i subgèneres del Metal”.