El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Gori Casasempere anima el personal amb un sublime 'Jordiet' des de sa casa

  • Gori sempre ens sorprén amb actuacions peculiars

Gori sempre serà Gori. Gregorio Casasempere Gisbert, conegut músic i director de la Simfònica alcoiana i professor del Conservatori, ha propagat un fantàstic vídeo per les xarxes amb els que busca animar els alcoians i alcoianes en aquests dies tan difícils. El polifacètic músic ens ha regalat un concert al seu piano en el qual ha interpretat el pasdoble 'Jordiet'.

Ha volat per les xarxes socials hores després que s'anunciara l'ajornament dels Moros i Cristians d'Alcoi, Gori Casasempere, des de sa casa, des del seu piano, interpreta amb la seua habitual vitalitat el pasdoble 'Jordiet'. Una peça musical que va compondre son pare, Gregorio Casasempere Juan, el 1945 i que és habitual en la representació del Betlem de Tirisiti i també en les desfilades de les glòries i la Diana.

Una interpretació, la de Gori, que acaba amb un missatge d'ànim per a tots i totes en dies tan complicats.