El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gran acollida en les activitats de les festes de San José al Partidor d'Alcoi a falta de la cremà de la falla

Gran acollida en les activitats de les festes de San José al Partidor d'Alcoi a falta de la cremà de la falla / Associació de veïns
A causa del fort vent que ha assolit aquest cap de setmana a la comarca, es va suspendre la cremà de la falla

Les festes de San José al Partidor d'Alcoi han acollit a molta gent en totes les activitats que tenia programades. Llàstima que la cremà de la falla no hi haja pogut ser a causa del fort vent.

Les festes de San José al Partidor d'Alcoi compleix una nova edició concretament la 15è, però aquest any no han pogut cremar la falla pel mal temps que ha assolit la comarca el cap de setmana, amb vents forts d'alerta 3. Per seguretat hi ha hagut de cancel·lar-la, però les activitats programades  han transcorregut normalment com estava previst però al solar del forn del vidre.

Divendres hi ha hagut música amb un concert de guitarra a càrrec dels alumnes de Miguel A. Orkarai, per amenitzar la jornada i despés hi ha tocat Jam Barrial.

Diumenge, el dia ha començat amb la xocolatada i Bunyolà. A les 11.00 h els xiquets s'han divertit jugant, han gaudit d'una partida de Pilota Valenciana i d'un passacarrer de la batucada TA!QUIRIQUITA amb l’arrancà mitja hora després del concurs de paelles.

A la vesprada, ha tingut lloc un taller de Muixeranga i actuació de la Muixeranga Penyeta Blanca amb la participació de la colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina.

I ja per a finalitzar, el concert del grup Fusta Jazz amenitzarà la nit, amb el soparot a les 21.30 h i “la batucada i ninot indultat” amb el concert del grup Sabandija i Altres per a culminar la vetlada.