El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gran ambientació en el centre d'Alcoi per a rebre el Nadal

Els 22/23 graus de temperatura han tret els alcoians i alcoianes de les seues cases

Els moviments cristians de la ciutat s'han congregat al voltant del betlem de la Plaça de l'Ajuntament per cantar nadaletes i per sembrar el poble de l'estrella de la Pau. A la porta del consistori, la Castanyera i els castanyers han arreplegat fons benèfics.

23 graus de temperatura. La Plaça de Dins semblava el dia de la Glòria amb centenars de persones compartint en família les hores prèvies a la nit de Nadal. Abans, vora un miler de joves dels moviments cristians -principalment Juniors- han cantat nadaletes des del betlem de la Plaça de l'Ajuntament. La Policia local ha tallat la via que passa per davant del consistori per estalviar-se problemes de trànsit. A banda de les nadaletes, han inundat el centre de les estrelles de l'esperit del Nadal.


Mentrestant, cal Cantó del Pinyó un guàrdia urbà dels anys 50-60 ordenava el trànsit sobre una xicoteta estructura. I al costat de l'Ajuntament, on no deixava d'entrar gent per visitar el betlem, els amics de la Castanyera i la mateixa Castanyera venien castanyes amb la intenció de recaptar fons benèfics. L'herberet i el biri-biri han amenitzat el moment, també acompanyat per les nadaletes amb dolçaina i tabalet.

Tot preparat per al gran Nadal alcoià.