El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gran oportunitat per a veure i escoltar al centre de perfeccionament Palau Reina Sofia a Bocairent

  • Tot i ser debades cal recollir les invitacions al Centre d’Informació Juvenil des de deu dies abans i al teatre Avenida des d’una hora abans de l’espectacle.

Bocairent celebra la capitalitat cultural i ho comparteix en forma de Cultura amb les comarques. Per això, aquest diumenge 6 de juny, a les 19:30 hores i en el Teate Avenida ofereix una representació gratuïta del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts Reina Sofía.

L'alcalde de Bocairent, Xavi Molina, ens convida al recital musical que el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts Reina Sofía ofereix diumenge 6 de juny al Teatre Avenida. Tindrà lloc a les 19.30 hores i l'han organitzat amb motiu de l'any de la capitalitat cultural

L'Aforament està limitat a 140 assistents i tot i ser debades cal recollir les invitacions al Centre d’Informació Juvenil des de deu dies abans i al teatre Avenida des d’una hora abans de l’espectacle.

L'alcalde de Bocairent, Xavi Molina, tal com explica al vídeo, pretén obrir i oferir a totes les Comarques la possibilitat d'acudir a un esdeveniment cultural de gran renom i qualitat artística però en el cor de la Mariola, a Bocairent.

El recital l'organitza la Generalitat Valenciana (Conselleria d’Educació, Cultura i Esport – Fundació Palau de les Arts Reina Sofía), amb la col·laboració de SARC Diputació de València i Ajuntament de Bocairent.