El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gran participació i ambient en la tercera edició del Canicross i Marxacan Vila de Muro

Gran participació i ambient en la tercera edició del Canicross i Marxacan Vila de Muro / Vila de Muro
Aquesta prova està dins de la lliga benèfica de canicross LIBECAN

Bon ambient i participació en la tercera edició del Canicross i Marxaran Vila de Muro, prova esportiva que està dins de la lliga benèfica de canicross LIBECAN i portarà a aquest esport per diferents llocs de les comarques valencianes.

La tercera edició del Canicross i Marxacan Vila de Muro, va tindre una acollida molt agradable i a banda la participació va ser molt nombrosa. Aquesta prova esportiva està dins de la lliga benèfica de canicross LIBECAN, i portarà a aquest esport per diferents llocs de les comarques valencianes.

El bon temps, amb altes temperatures, va fer que la cursa, planejada sobre una distància de 7 km, es reduïra a 5 km.

Els guanyadors van ser en la part masculina, Javier Sánchez Pèrez amb un temps de 16,04, seguit del corredor local, Raül Solbes Monzó amb un temps de 16,36. I per part de les xiques, la triomfadora va ser Eugenia Torrenocha Agudo amb 26:41.

Després de l'entrega de trofeus el públic assistent va poder gaudir d'una exhibició d'Agility per part de l'escola canina Benicadell.

Els organitzadors van ser l'associació en defensa dels animals i plantes "Potes i Arrels" i el Club "Les Llebres", personificat en la figura de Raül Solbes, promotor i ideòleg de la prova.

La col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro, amb la seua ferma aposta per la diversificació i promoció dels esports minoritaris ha sigut clau per a dur endavant aquesta activitat.