El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gran potencial de Cicles Formatius a l’IES Cotes Baixes d’Alcoi en les VII Jornades Tècniques d'FP

Gran potencial de Cicles Formatius a l’IES Cotes Baixes d’Alcoi en les VII Jornades Tècniques d'FP / IES Cotes Baixes
Han pogut gaudir d’aquestes jornades alumnes de la Comunitat Valenciana i Múrcia

Instituts de la Comunitat Valenciana i Múrcia han visitat L’IES Cotes Baixes d’Alcoi per a conéixer els Cicles Formatius que ofereix.

L'IES Cotes Baixes d'Alcoi ha celebrat, del 29 de gener al 2 de febrer, les seues VII Jornades Tècniques d'FP, en les quals hi han assistit diferents instituts de la Comunitat Valenciana i Múrcia per a conéixer en persona com s'està implantant la nova metodologia d'aprenentatge basada en reptes que du endavant el centre des de fa dos anys.

Amb aquestes jornades també, cerquen involucrar i implicar a les empreses en la formació dels alumnes perquè d'aquesta manera puguen estar connectats tant el centre educatiu a la realitat laboral, com les empreses a les necessitats dels estudiants.

Durant les jornades hi ha hagut moltes activitats, un total de 27, i s’hi ha comptat amb la presència de reconeguts especialistes de cadascuna de les famílies professionals que actualment s'estudien a Cotes Baixes, a més de xarrades, demostracions pràctiques i exhibicions en un atapeït programa de set dies per a intentar vincular, un any més, a alumnes, professorat i empresa.