El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gran setmana Solidària al Col·legi José Arnauda d’Alcoi amb el lema ‘Todos somos una piña’

Gran setmana Solidària al Col·legi José Arnauda d’Alcoi amb el lema ‘Todos somos una piña’/ Col·legi José Arnauda
S'han realitzat diverses activitats amb les quals es pretén educar en la gratuïtat i generositat.

El Col·legi José Arnauda d’Alcoi ha celebrat la setmana Solidària amb el lema ‘Todos somos una piña’, en la qual hi ha hagut moltes activitats

Tota una setmana ha durat la celebració de la solidaritat al Col·legi José Arnauda d’Alcoi. El lema escollit ha sigut: ‘Todos somos una piña’.

Durant tota la setmana, s'han realitzat diverses activitats amb les quals es pretén educar en la gratuïtat i generositat, centrant-se en la situació social de República Dominicana i recolzant els projectes socioeducatius de l'ONGD InteRed.

Es va començar la setmana amb l'experiència d'Agermanaments, amb la qual s'afavoreix un espai per a compartir, i es fomenta l'intercanvi, el coneixement mutu, la cooperació i la comunicació entre els alumnes de diferents cursos.

Han assistit a tallers de sensibilització sobre la situació de República Dominicana, un dels països més pobres d'Amèrica Llatina. I el dia de la Pau es va celebrar amb un acte conjunt en l'amfiteatre del Parc amb les escoles de la Zona Nord: Miguel Hernández, Col·legi Esclaves i Col·legi Salesianos Juan XXIII.

També s'ha organitzat un esmorzar i berenar solidari, una rifa i un Xou d'artistes solidaris, tot gràcies a l'ajuda i col·laboració de tota la Comunitat Educativa del centre.

I per últim, a causa de la climatologia, s'ha hagut d'ajornar un contacontes solidari programat per al divendres 2 de febrer a la vesprada que es farà quan es puga.