El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Gran varietat d'activitats en commemoració per la Setmana Mundial de la Lactància Materna

Cartell d'activitats / De Mare a Mare

Cal destacar que totes les activitats són gratuïtes i obertes a la comunitat fins a completar aforament.

Amb el lema 'Empoderem-nos, fem possible la lactància', l'Associació De Mare a Mare ens prepara una setmana plena d'activitats que se celebraran entre el 19 i 27 d'octubre.

Les activitats que ens han preparat són molt diverses, i tindran lloc entre el 19 i 27 d'octubre. A més a més, cal destacar la labor i suport per part de l'Ajuntament d'Alcoi i altres organitzacions importants de la ciutat per tal de fer possible aquesta jornada.

Pel que fa a les activitats, podem trobar una exposició fotogràfica sota el nom de 'Tetarte, l'Art d'alletar des de l'Empoderament', a partir del dissabte 19 en el Centre Comercial Alzamora; un Contacontes per part de Carles Llinares, per al dimecres 23 a les 18 h en el Centre Cultural Ovidi Montllor; una xerrada sobre 'Informació i Suport' per al divendres 25 a les 12.30 h en el saló d'actes de l'Hospital de la Verge dels Lliris, i per últim, una altra xerrada sobre '¿Com mantenir la lactància al tornar del treball després del permís de maternitat?', i tindrà lloc el divendres 25 a les 17 h en el Centre Social de la zona nord.

Cal destacar que totes les activitats són gratuïtes i obertes a la comunitat fins a completar aforament.