El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Grans resultats del Pastoret al IX Trofeu Gim Vila-real

Participaren cinc gimnastes del club alcoià

Cinc gimnastes del CGA El Pastoret participaren en el Trofeu Gim Vila-real. Allí competiren més de 200 gimnastes de tota Espanya (Extremadura, Sevilla, Almeria, Barcelona, Lleida, Girona, Zaragoza, País Basc, Pamplona, Canàries i la Comunitat Valenciana). El nivell del trofeu va ser molt alt i les alcoianes van fer un gran paper, millorant la seua passada actuació en el Campionat Provincial i alguna d'elles, fins i tot, introduint elements nous en els seus exercicis.

Cinc gimnastes del CGA El Pastoret participaren en el Trofeu Gim Vila-real. Allí competiren més de 200 gimnastes de tota Espanya (Extremadura, Sevilla, Almeria, Barcelona, Lleida, Girona, Zaragoza, País Basc, Pamplona, Canàries i la Comunitat Valenciana). El nivell del trofeu va ser molt alt i les alcoianes van fer un gran paper, millorant la seua passada actuació en el Campionat Provincial i alguna d'elles, fins i tot, introduint elements nous en els seus exercicis.

Així quedaren tant en aparells com en la general de les seues respectives categories: 

BASE 5 

Ana Gómez. Malgrat ser una de les gimnastes més joves del nivell, va demostrar estar a l'altura realitzant molt bons exercicis.

- Classificació general: 25ª

- Salt: 23ª

- Paral·leles: 32ª

- Barra: 23ª

- Sòl: 17ª

Eva Balaguer. Va destacar amb el seu tercer lloc en salt i en barra, primera en sòl i segona en la classificació general.

BASE 7

Marina Romá. també va millorar la seua actuació del provincial i va finalitzar els seus exercicis amb gran mestratge i elegància. 

VIA OLÍMPICA 6

Laura Casabuena. Va mostrar molta més confiança en els seus exercicis que en el passat provincial, incloent algun element nou en diversos aparells.

- Classificació general: 2ª

- Salt: 2ª

- Paral·leles: 2ª

- Barra: 3ª

- Sòl: 4ª

VIA OLÍMPICA 8

Marta Tomás. Augmentant la dificultat dels seus exercicis i realitzant-los amb molta més enteresa.

- Classificació general: 8ª

- Salt: 11ª

- Paral·leles: 10ª

- Barra: 3ª

- Sòl: 10ª