El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Grau d’Il·lustració Aplicada al Producte, una especialitat molt atractiva de l’EASD Alcoi

Il·lustració Aplicada al Producte

El perfil d’alumne s’incorpora fàcilment a l’àmbit professional mostrant una gran solvència. Algunes de les eixides professionals més comuns que adopta l’alumnat de l’EASD són la xarxa tèxtil o el format freelancer.

Aquesta especialitat resulta molt interessant, en especial perquè la il·lustració personalitzada cada vegada està més present al nostre dia a dia. Per això, l’Escola d’Art i Disseny d’Alcoi ofereix aquest grau on els interessats tenen una nova oportunitat de matricular-se en setembre.

El Grau d’Il·lustració Aplicada al Producte aporta a l’ensenyament artístc una nova forma d’entendre el dibuix com una ferramenta infal·lible de comunicació. Cada vegada més, la il·lustració personalitzada està més present al nostre al voltant de manera que, qualsevol objecte susceptible de ser il·lustrat, pot provocar sensacions, comptar històries i interactuar amb el receptor.

Una vegada finalitzats aquestos Estudis Superiors, l’alumnat que els ha realitzat és capaç de projectar idees desenvolupant una capacitat artística òptima per a transmetre, emocionar i ser capaç de materialitzar sobre un producte real la seua creativitat.

Eixides professionals

El perfil d’alumne s’incorpora fàcilment a l’àmbit professional mostrant una gran solvència que caracteritza aquestos estudis. Algunes de les eixides professionals més comuns que adopta l’alumnat de l’EASD són la xarxa tèxtil o el format freelancer. 

Des del Departament d’Il·lustració Aplicada al Producte de l’Escola d’Art Superior d’Alcoi, s’ha dissenyat una web on es pot veure una xicoteta mostra dels treballs i projectes que es treballen en l’aula. La web és la següent.