El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Grup de rock alcoià pateix el robatori de tots els seus instruments

Ceda el Paso en meitat d'un concert.

La banda 'Ceda el Paso' presenta una llarga trajectòria que els ha dut a tocar en Madrid i Barcelona. Des de fa uns anys s'han especialitzat a tocar versions pop-rock dels anys 60', 70' i 80'.

L'equip valorat en 12.000 € fou sustret del seu local d'assaig

La vida del músic és ben sacrificada. Això han hagut de pensar els integrants de la banda alcoiana 'Ceda el Paso' després d'haver patit el robatori de tots els seus instruments. El total de l'equip, valorat en vora 12.000 €, inclou tres guitarres, un baix, quatre amplificadors, micròfons, i una taula de mescles. L'incident es va produir la matinada del dilluns al dimarts entre les 21 h i les 8 h.

Aparentment, els lladres forçaren la porta del local d'assaig que la banda té als voltants del pont de Fernando Reig. Tot i que algun dels membres de la banda té sospites de qui ha pogut perpetrar el robatori, prefereixen deixar l'assumpte en mans de la policia, a qui ja han presentat la pertinent denúncia. Els integrants de 'Ceda el Paso' apel·len a la col·laboració veïnal a través de les xarxes socials, des d'on demanen tota la informació possible.

A pesar d'aquest contratemps els músics no tenen la intenció de cancel·lar la seua actuació en les festes del barri de Santa Rosa, que se celebraran els dies 28 i 29 de setembre. "La gent ens ha mostrat el seu suport i ens han cedit instruments perquè puguem tocar" assegura Javi, cantant i baixista del grup.

Aquesta resposta demostra que, per damunt de tot, l'espectacle ha de continuar.