El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Grup Espiral de Cocentaina desinfectarà gratis els vehicles sanitaris i de les forces de seguretat

L'empresa instal·larà aquest dimecres 1 d'abril una carpa a l'avinguda País Valencià de Cocentaina, on cada vehicle serà desinfectat en tan sols 20 minuts amb un sistema d'aplicació de canó d'ozó, i de manera gratuïta. 

Cada dia descobrim una nova empresa comarcal que reaprofita el seu saber i l'aplica com pot, en aquesta nova situació que estem patint. Ara és Levatina de Limpiezas grupo Espiral, empresa de Cocentaina, qui ha decidit utilitzar els seus coneixements en desinfecció per netejar de manera ràpida els vehicles d'aquells que estan en primera línia. Utilitzen un canó d'ozó que "a més d'higienitzar, actua de forma molt eficaç contra bacteris, fongs i virus, inclòs la Covid-19". A més, per l'alta concentració, és "entre 600 i 3.000 vegades més ràpid que el clor", així que en tan sols 20 minuts es pot fer ús de nou del vehicle "sense que els usuaris hagen de patir hores d'espera durant i després del tractament".

Així, dimecres 1 d'abril, instal·laran un lloc de tractament a l'avinguda del País Valencià 132 de Cocentaina, de 9 a 14 hores, per a desinfectar tots els vehicles que vagen, S'atendrà als vehicles de la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Policia Nacional, Ambulàncies, Bombers, vehicles sanitaris i taxis locals. Compten amb la col·laboració de Levantina Carpa que els instal·larà gratuïtament la carpa.

 

Una desinfecció per ozó en interior, imatge de l'empresa.