El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Grup NUDISCO aposta per l'economia circular amb el reciclatge de tots els seus residus

A l'esquerra Miguel Ángel Alcaraz, director general del Grupo Nudisco; acompanyat del director general d'Acteco, Jorge Ramis/NUDISCO
NUDISCO ha signat un acord amb l'empresa de reciclatge ACTECO per implantar nu sistema que assegure el vessament zero de residus en els 40 supermercats del grup

Els supermercats Vidal o Kuups són alguns dels que conformen el grup Nudisco, i que a partir d'ara comptaran amb un nou sistema de reciclatge i tractament de residus. L'objectiu és aconseguir que els 40 supermercats del grup tinguen vessament zero de residus abans de l'any 2020.

El grup NUDISCO fa un nou pas a favor de l'economia circular i anuncia el vessament zero de residus en tots els seus punts de venda. El grup, coincidint amb el dia Mundial del Reciclatge el passat 17 de maig, va signar un conveni amb l'empresa alacantina de reciclatge i gestió de residus ACTECO per aconseguir aquest vessament zero. L'acord inclou la implantació en tots els punts de venda del grup d'un nou sistema d'arreplegada, selecció i tractament dels residus que es generen.

El grup NUDISCO compta amb la distribuïdora de conserves ubicada a Bocairent, i a més amb 40 punts de venda entre els supermercats Vidal, Kuups i Economy Cash, ubicats en la Comunitat Valenciana però també en Múrcia i Tarragona.

Amb el nou acord, NUDISCO explica que vol avançar-se a les exigències de la Unió Europea en matèria d'economia circular, i aconseguir el vessament zero i el tractament de tots els residus en els seus supermercats abans del 2020. ACTECO es responsabilitzarà de la gestió tant dels residus perillosos com dels que no, així com de l'assessorament mediambiental i l'aplicació de noves exigències legislatives.