El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanya passes VIP per a visitar el Campament Real dels Reis Mags a Alcoi

Guanya passes VIP per a visitar el Campament Real dels Reis Mags a Alcoi / ACECA
Des de 2015 l'Associació Cultural Samarita organitza les excursions al preventori per als xiquets i no tant xiquets

Cada any des de 2015, l'Associació Cultural Samarita organitza les excursions al preventori per a visitar el Campament Real dels Reis Mags. Aquest any amb ACECA i Cajamar pots guanyar passes VIP

 La màgia del Nadal comença en no res, i després de Sant Nicolau i la celebració d'un any nou, els Reis Mags es preparen per a rebre les cartes de tots els xiquets i xiquetes amb molta il·lusió. Com tots els anys des del 2015 l'Associació Cultural Samarita organitza excursions al Preventori per a visitar el Campament Real, una activitat que s'ha convertit en tot un atractiu turístic en la comarca i que fa gaudir tant a xiquets com a majors.

Com cada any té més èxit aquesta activitat, l'associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi (ACECA) amb la col·laboració de Cajamar, ha preparat la campanya de Passes VIP per fer la visita el dia 5 de gener. Els guanyadors tindran la possibilitat de pujar al Preventori en un automòbil amb xofer i gaudir d'una visita exclusiva.

La forma de guanyar les passes són:

4 d'ells es sortegen a través d'un concurs en la pàgina de Facebook d'ACECA donant-li “m'agrada” a la pàgina i compartint la publicació del concurs. Els guanyadors que eixiran el 3 de gener al matí hauran de presentar un tiquet de compra en algun dels comerços associats a ACECA.

I els altres 8 passes VIP dobles se sortejaran de forma física. En els comerços associats a ACECA hi ha tiquets de participació que hauran de ser emplenats amb les dades de contacte. El dia 3 s'ajuntaran tots i es traurà als guanyadors.

És una experiència única la de poder visitar el refugi dels Reis Mags a Alcoi. No t'ho penses més i participa.