El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyadors del concurs de lletres de cançons en valencià

Recorda ací les lletres guanyadores en la primera edició i en la segona. Ara el concurs s'atura dos anys per posar música a totes les peces.

El concurs fa una pausa ara de dos anys per a posar música a les lletres guanyadores de les tres edicions celebrades.

Ja es coneix el la decisió del jurat de la tercera edició del concurs de lletres de cançons en valencià, organitzat per la regidoria de Promoció Lingüística i Joventut de Cocentaina, amb col·laboració de la seu universitària de la UA, la Diputació d'Alacant, i la Generalitat Valenciana. Un concurs que vol animar a la gent a utilitzar el valencià per a crear textos que puguen ser musicats.

I ací teniu les lletres guanyadores:

En la categoria de 12 a 16 anys, el primer premi, dotat amb 200 euros, és per a Carlos Pérez Francés per Junts per sempre. No hi ha més premis en aquesta categoria per "absència de més sol·licituds".


En la categoria de 17 a 23 anys, el primer premi, dotat amb 250 euros, és per a Jordi Monjo Castellà per De penúries i esperances.


El segon premi, dotat amb 200 euros, és per a Celia Pérez Francés per Vine per mi.

 


En l'última categoria, de 24 a 29 anys, el primer premi és per a Paula Seserino Alós per La sort només és dels valents. Està dotat amb 300 euros.

 


El segon premi, dotat amb 250 euros, és per a Joaquim Botella Pascual per Dolor i amor.

 El jurat està format per tres persones relacionades en el món de la música i/o les lletres: Andreu Valor, Verònica Cantó i Francesc Gisbert. El president és el regidor de promoció lingüística Iván Carbonell, i la resta de membres són el tècnic de joventut, Miguel Ángel Raigal, i representants dels diferents grups municipals: Noemí Jover, del PP; Rosa Anna Morales, de Guanyar Cocentaina; Paula Figuerola, de 03820 Compromís; i Míriam Rodrigo, de Ciutadans.

I ara el concurs fa una aturada de dos anys, perquè és el moment de posar música a les lletres guanyadores de les tres edicions celebrades. Ací et recordem les lletres de la primera edició i ací les de la segona.