El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi alerta d'una solsida a la Font de Serelles i demana que s'actue d'urgència

Solsida a Serelles / Guanyar Alcoi
Estefania Blanes apunta que "aquesta situació és un autèntic perill per a la gent que visita la Font de Serelles"

Guanyar demana "que s’actue de forma àgil i ràpida per tal de contindre el vessant i revertir la solsida, assegurant el talús". A més, preguntarà a la propera Comissió Informativa de Sostenibilitat i Medi Ambient si l'Ajuntament és coneixedor de la solsida que hi ha a la zona de la Font de Serelles

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi preguntarà a la propera Comissió Informativa de Sostenibilitat i Medi Ambient si l'Ajuntament és coneixedor de la solsida que hi ha a la zona de la Font de Serelles. Concretament, aquesta està situada en la part inferior de la bassa.

Des de Guanyar recorden que la Font de Serelles és un punt emblemàtic i recreatiu, fruit de l'esforç de molta gent que, de forma altruista, cuida aquest petit paratge on es pot gaudir de la natura. Guanyar demana "que s’actue de forma àgil i ràpida per tal de contindre el vessant i revertir la solsida, assegurant el talús".

La Portaveu de Guanyar, Estefania Blanes, explica que “la solsida ha deixat al descobert part de la zona on està situada la bassa, en tot el perill que provoca això. Des de Guanyar Alcoi anem a demanar que s’actue d’urgència perquè aquesta situació és un autèntic perill per a la gent que visita la Font de Serelles” i afegeix que “aquest espai recreatiu ha estat adequat gràcies a la feina de moltes persones i amb aquest esforç totes les alcoianes i alcoians podem gaudir d’un lloc immillorable entre natura. És urgent actuar per assegurar-ho i evitar mals majors".