El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi amplia fins al 19 de febrer el termini per a presentar-se a les primàries

Sandra Obiol i Paco Paredes durant l'assemblea d'aquest 12 de febrer.

La plataforma ciutadana ha acordat l'ampliació del termini per a presentar candidatures al seu procés de primàries. La nova data serà el dimarts 19 de febrer, quatre díes més del que s'havia plantejat inicialment. La proposta ha estat assolida a través d'una assemblea oberta, on també s'han escollit les quatre persones per al Comité Electoral que vetllaran pel bon funcionament de les primàries.

Un altre dels punts tractats ha estat la dació de comptes de la Coordinadora respecte als contactes amb Podem Alcoi i Esquerra Unida per revalidar la confluència del 2015. Els coportaveus de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol i Paco Paredes, han estat els encarregats d'informar al voltant dels avanços en les negociacions, així com de recollir part de les esmenes exposades pels assistents. Aquestes seran remeses als representants de Podem i EU "amb els ànims de revalidar la confluència del 2015 i eixamplar la base social i política de Guanyar Alcoi". 

Com participar a les primàries?

Per a registrar-se per votar a les primàries, sols cal acreditar que s'és d'Alcoi, es viu, s'estudia, es treballa a la ciutat i es té almenys 16 anys. Cal entrar  al web de Guanyar Alcoi on podran trobar tota la informació a la portada. Davant de qualsevol dubte els interessats poden acudir a les assemblees que organitzen, almenys, mensualment o bé escriure al correu primaries@guanyaralcoi.com.