El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi anima a la ciutadania a votar o presentar candidatures en el seu procés de primàries

La plataforma realitza unes primàries obertes on la ciutadania podrà presentar la seua candidatura i votar a aquells que millor el representen

El procés s'ha inicta el 10 de novembre i estarà obert fins el 20 de desembre, per a poder-se presentar com a candidatura. Per a a poder votar en les primàries, les votacions seran del 12 al 18 de desembre.

Guanyar Alcoi acaba de començar el seu procés per a conformar la llista d’eleccions municipals de maig de 2023, com ja es va acordar a la seua Assemblea el 28 d’octubre.

Aquest partit és una plataforma ciutadana conformada per persones a títol particular. De la mateixa manera que es va fer en 2015 i en 2019, ara per tal de conformar la llista de la candidatura de Guanyar Alcoi a les eleccions de maig del 2023, la plataforma realitza unes primàries obertes on la ciutadania podrà presentar la seua candidatura i votar a aquells que millor el representen.

Segons informa el regidor de Guanyar Alcoi Mauro Colomina: “la idea és preparar-nos amb antelació a les eleccions municipals, conformant un programa potent per a traure a Alcoi del seu decaïment i conformar una candidatura amb capacitat per a dur-lo a terme”.

El procés s’ha iniciat aquest 10 de novembre i estarà obert fins el 20 de desembre amb la publicació dels resultats de les votacions. Les persones interessades en conformar una candidatura s’han de registrar a través de la seva pàgina web fins l’ 11 de desembre. Les votacions seran del 12 al 18 de desembre.

Per votar

Per poder votar cal tindre més de 16 anys, haver nascut, viure i treballar o estudiar a Alcoi. S’ha d’acreditar mb algun document adjuntant-lo al registre telemàtic o mostrant-lo als punts de votació per tal de certificar-ho.

Hi ha dos modalitats de votació: telemàtica o presencial. Per a la votació telemàtica simplement hi ha que registrar-se a la web abans del 12 de desembre.

Per votar de forma presencial no cal registre previ. Es podrà votar als llocs i horaris que s’anunciaran pròximament.

Per presentar candidatura

En el cas de voler presentar-se a les primàries, hi ha que emplenr el document d’inscripció de candidatura i fent-lo arribar al correu primaries@guanyaralcoi.com junt amb els documents necessaris (document d’identificació, fotografia actual, breu explicació personal i motivació política) i acceptant els termes del Compromís Ètic de Guanyar Alcoi.

La inscripció per a presentar-se a les primàries i formar part de a la candidatura està ací.