El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi celebra la cloenda de la campanya de primàries

L'encontre tindrà lloc al al Centre Ovidi Montllor.

Serà hui dimarts 26 de febrer, al Centre Ovidi Montllor (c/ Vistabella, 12), a partir de les 18.30 h.

Dimarts 26 de febrer la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha organitzat una cloenda de la campanya de les primàries amb berenar en la qual es podrà conéixer i conversar amb els candidats i candidates en un entorn distés.

Les primàries obertes de Guanyar Alcoi per conformar la candidatura per a les eleccions municipals de maig de 2019 segueixen el seu curs. Des del dimecres 20 de febrer ve celebrant-se la campanya dels candidats i candidates a les primàries i a partir del 27 començaran les votacions telemàtiques i presencials.

Paco Paredes, cosecretari de Guanyar Alcoi informa que a l'encontre de dimarts "es podrà xarrar amb candidats i candidates en un to distés. Per això convidem a tots els veïns i veïnes d'Alcoi a vindre i passar una bona estona".

El cosecretari de la plataforma assenyala que "està previst que cada candidat i candidata tinguen l'oportunitat de fer una petita exposició per conéixer-los millor" i remarca que "el termini per registrar-se al cens per votar a les primàries de Guanyar Alcoi segueix obert fins a la nit del 26 de febrer, per tant anime a tota la gent que encara no s'ha apuntat i té interés a fer-ho, que no ho demore molt més".

Última incorporació

Rebeca Sanjuan i Cano és l'última de les candidates que s'ha incorporat al procés de primàries de Guanyar Alcoi, deixant la xifra total en 19 persones: 11 hòmens i 8 dones.

El Comité Electoral ha acceptat la incorporació fora de termini de Rebeca després que una "causa de força major" li haja impedit fer-ho en els dies contemplats inicialment.

Calendari de primàries

  • Fins al 26 de febrer serà possible registrar-se al cens per al vot telemàtic.
  • Del 20 al 26 de febrer hi haurà un període de campanya.
  • Del 27 de febrer al 3 de març tindran lloc les votacions telemàtiques i simultàniament també les votacions presencials. Als llocs de votació presencial serà possible inscriure’s també.
  • El 4 de març es farà el recompte.
  • El dia 5 de març es publicarà la llista definitiva.