El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi convoca un encontre per a valorar els resultats electorals

Assamblea oberta celebrada fa uns mesos per Guanyar Alcoi en el Club Amics de la UNESCO.

2 escons a l'Ajuntament i més de 2.200 vots. Aquest és el balanç que la plataforma Guanyar Alcoi va obtenir a les passades eleccions municipals, uns resultats que en paraules de la cap de llista, Sandra Obiol: "No són els que ens hagueren agradat". Passats uns dies de la cita electoral, la plataforma convoca aquest 5 de juny una assemblea oberta per tal de valorar els resultats.

L'encontre tindrà lloc aquest dimecres 5 de juny a les 19.30 h en el Club Amics de la UNESCO. L'objectiu de la cita és també començar a construir l'estratègia de la plataforma i del nou grup municipal per a la present legislatura. Obiol recorda que malgrat que els resultats no són els desitjables, "estar a l'Ajuntament ens permetrà lluitar pels drets de les persones i per les seues necessitats. Per tant no desaprofitarem ni una oportunitat, fent-ho des de la política institucional però també als carrers". 

Així doncs, des de la plataforma ciutadana "s'anima als veïns i veïnes d'Alcoi a acudir a l'assemblea perquè puguen expressar la seua opinió respecte als resultats i es puga obrir un debat transparent de com ha d'encarar Guanyar Alcoi el seu futur pròxim".

L'ordre del dia serà el següent: 

1- Valoració dels resultats electorals 
2- Estratègia postelectoral 
3- Debat obert