El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi crítica al govern per deixar sense càtering als menors vulnerables a l’agost

Sandra Obiol, portaveu de Guanyar Alcoi

Per als de Guanyar és una mostra més de "l’escassa empatia" d’aquest govern per les necessitats de la població així com "la manca d’una política social municipal integral i completa".

Per a Guanyar Alcoi, aquesta negativa per mantenir el catering als menors durant el mes d'agost es tracta "d'escassa empatia" i "falta de compromís".

Segons Sandra Obiol, portaveu de Guanyar Alcoi, declara que "no deixar a ningú darrere és precisament això, estar al costat de qui ho necessita, deixar sense el dinar social als xiquets en agost com fa el govern de Toni Francés és negar aquesta premissa".

Guanyar Alcoi mostra la seua indignació per la decisió de la regidora Aranza de Gracia de no mantenir el càtering social als menors durant el mes d’agost. Dues vegades (comissió informativa i plenari) la regidora va defensar aquesta decisió. Per a la portaveu, aquesta "és una mesura pròpia de partits de dretes. Pensàvem que ja havia quedat clar en la crisi de 2008 que era imprescindible estar al costat de les persones i de les seues necessitats. I ara en la crisi socioeconòmica més gran de la nostra història recent tornem a veure decisions totalment allunyades de les persones".

La plataforma municipalista va formular en el plenari un prec perquè es mantinguera aquesta ajuda que és fonamental per a millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes. Però no va prosperar. Per als de Guanyar és una mostra més de "l’escassa empatia" d’aquest govern per les necessitats de la població així com "la manca d’una política social municipal integral i completa".