El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi critica que el govern "no considere necessari la regulació de la publicitat sexista"

Plenari municipal on no s'ha acceptat el prec / R. Lledó
La coalició va presentar un prec per la creació d'una mesa tècnica que treballe perquè es regule l'ús sexista de la imatge de la dona i no s'ha acceptat

Guanyar ha fet aportacions a l'Ordenança Municipal de Publicitat però aquestes foren rebutjades per considerar que "no era l'ordenança adequada per regular el contingut de la publicitat". Vicky Llàcer, regidora de Guanyar, indica que "lamentem que el govern del PSOE no considere necessari que la publicitat als espais públics siga regulada"

El prec de Guanyar Alcoi sobre la regularització de la publicitat sexista no ha estat acceptat al plenari municipal de juny. Vicky Llàcer, regidora de Guanyar, indica que "lamentem que el govern del PSOE no considere necessari que la publicitat als espais públics siga regulada. Hem de tindre en compte que per moltes campanyes que es facen per fomentar la igualtat i erradicar la violència de gènere, serà molt difícil que prosperen si continuem amb una publicitat en la qual es mostra a la dona com a objecte, que la denigra i fomenta la diferència de gènere".

Guanyar ha fet aportacions a l'Ordenança Municipal de Publicitat però aquestes foren rebutjades per considerar que "no era l'ordenança adequada per regular el contingut de la publicitat. I aquest dilluns es va fer un Prec al govern del PSOE per la creació d'una mesa tècnica que treballe perquè es regule l'ús sexista de la imatge de la dona i així establir mecanismes que vetlen pel compliment del principi constitucional d'igualtat que també va ser rebutjat".

Llàcer considera que "solament és possible erradicar la violència masclista, si avancem en la igualtat real entre homes i dones i cal generar una actitud crítica davant el sexisme en la publicitat i la comunicació, així com fomentar un nou discurs publicitari basat en valors igualitaris, des de Guanyar Alcoi continuarem treballant en aquest aspecte".