El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Guanyar Alcoi decideix aquest dimecres el seu posicionament al pressupost municipal

Acte celebrat al Club d'Amics de la Unesco

L'assemblea obertat indrà lloc el dimecres 23 de gener, al Club Amics de la UNESCO (c/ Cid, 12) a les 19 h.

La plataforma ciutadana ha convocat una assemblea oberta per tal de decidir quina serà la postura de la formació envers els pressupostos municipals presentats pel govern. Per a la líder de la formació, Estefania Blanes, els pressupostos proposats pels socialistes "són més del mateix" encara que “serà l’assemblea de Guanyar Alcoi qui decidisca sobre el sentit del vot".

Recordem que el govern municipal necessita trobar el suport entre els grups de l'oposició per a dur endavant la seua proposta de pressupostos, un suport que intentarà trobar durant la celebració del plenari municipal de gener. De moment Compromís Alcoi i el Partit Popular ja han presentat les seues esmenes al pressupost, les quals han estat transmeses a l'equip de govern.

Ara és el torn de Guanyar Alcoi, que presentarà a l'assemblea oberta el document realitzat pel govern de Toni Francés per posteriorment debatre el posicionament de la formació. A més la coordinadora de la plataforma realitzarà una dació de comptes per informar a l'assemblea sobre les novetats en les reunions mantingudes entre la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi i els dos partits que li donen suport: Podem Alcoi i Esquerra Unida-L'Entesa.

Blanes ha mostrat la seua reticència respecte al pressupost dels socialistes, i assegura que "el que necessita Alcoi és un pressupost transformador" amb mesures per a fomentar l'habitatge públic, les ajudes directes a autònoms, la creació de l'empresa pública, la redacció d'un pla integral d'accessibilitat, o que "Rodes no siga un calaix de sastre".