El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi decidirà en assemblea oberta la seua postura davant els pressupostos 2018

Debat sobre els pressupostos 2018 per a Alcoi, convocat per Guanyar Alcoi
El ple per a debatre els pressupostos per al 2018 a Alcoi tindrà lloc el 29 de gener

Han convocat una reunió oberta a tota la ciutadania per a informar sobre l'esborrany que ha presentat el govern municipal i que proposa un pressupost de quasi 60 milions d'euros. També es debatrà sobre les esmenes que presenta Guanyar, i sobre la posició que tindrà la plataforma en el ple dels pressupostos, a finals de gener. L'assemblea oberta serà al Casal Ovidi Montllor, aquest dijous 11 de gener a partir de les 19 hores.

La plataforma ha convocat una assemblea oberta aquest dijous 11 de gener, a partir de les 19 hores, al Centre Ovidi Montllor. Allí s'informarà els assistents l'esborrany que el govern municipal portarà al plenari a finals de gener i que planteja un pressupost de quasi 60 milions d'euros. Però en l'assemblea també s'explicarà la línia de treball de Guanyar per als pressupostos, i s'obrirà un debat per a definir les esmenes i el posicionament de la plataforma en el plenari on es debatran els comptes per al 2018, convocat per al 29 de gener.

Des de Guanyar Alcoi han presentat més de 80 propostes a aquests pressupostos, basades en cinc eixos fonamentals: l'habitatge públic, la recuperació de serveis privatitzats, la creació i dotació econòmica de la mesa d'immigració, la promoció econòmica i ocupació i avançar en l'autoabastiment energètic i sostenible de la ciutat. De tot açò i més es parlarà en l'assemblea oberta, ja saben dijous 11 de gener a partir de les 19 hores al Casal Ovidi Montllor.