El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demana als socialistes que atenguen la justícia i reposen la Rosaleda en un any

Guanyar Alcoi no és partidari de presentar un recurs a l'última decisió judicial que marca un any per a fer les obres, sinó de complir-la.
 

"Prefereixen tindre una arma electoral en contra del PP que millorar la vida dels alcoians", diu l'alcaldable Sergi Rodríguez qui considera que després de 12 anys "el PSOE no ha fet res. És tan culpable com el PP".

El candidat a l'alcaldia per Guanyar Alcoi, Sergi Rodríguez, reclama al govern socialista que no presente cap recurs a la providència de la justícia on s'estipula un any per a reposar la zona verda de la Rosaleda. Com els ha contat ARAMULTIMÈDIA, el concurs va quedar desert i l'Ajuntament ha de revisar els preus. La Justícia li ha donat un any per a complir amb la sentència que diu que cal reposar la zona verda, però l'Ajuntament ha anunciat que recorrerà per tindre més temps mentre revisa els preus.

"Que deixen d’eternitzar un despropòsit de l’urbanisme del PP o bé que isquen i diguen que és també la seua manera d’entendre l’urbanisme", diu Sergi Rodríguez, qui considera que els socialistes "prefereixen tindre una arma electoral en contra del PP que millorar la vida dels alcoians. No es donen compte que després de 12 anys no tindre una Rosaleda verda és ja tant culpa seua com del PP".

Des de Guanyar recorden que en esta legislatura que età a punt d'acabar han fet diverses propostes relacionades amb el medi ambient com l’elaboració d’un pla d’acció per a renaturalitzar la ciutat, amb ajudes per a espais privats; més arbres als carrers de la ciutat; convertir solars en zones verdes; la creació d’un anell verd accessible que envolte la ciutat, o la conversió dels escocells en xicotets jardins. "Malauradament el govern del PSOE no ha acceptat ni avançat gens en aquestes propostes que afavoririen tant a la ciutadania i que farien d’Alcoi una ciutat on guanyar vida".