El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demana donacions per a finançar la seua campanya electoral

Assemblea oberta de Guanyar Alcoi.

Les donancions es poden realitzar a través de la següent direcció electrònica. Les modalitats de pagament són dues: el sistema de pagament segur en línia PayPal o una transferència bancària.

La plataforma ciutadana ha activat una plataforma de donacions en línia per a finançar la campanya electoral dels comicis del 26 de maig. Sota el lema 'Tota pedra fa marge!' la formació llança aquesta iniciativa per a "mantenir la independència respecte dels bancs i els grans poders econòmics".

Tal com afirma Pablo González, candidat a regidor "demanem aquesta col·laboració perquè no volem estar sotmesos a més directrius que les de les alcoianes i alcoians." 

Les donacions es poden portar a terme mitjançant dues opcions, a través del sistema de pagament segur en línia PayPal o mitjançant una transferència bancària. En el moment de fer la donació existeix l'opció de sol·licitar un certificat d'exempció fiscal que dóna dret a una deducció del 20 per cent en la declaració de la renda, amb un límit màxim de 600 euros anuals.

"Som molt conscients que demanem un esforç però el cert és que sense la col·laboració de la ciutadania el somni de fer l’Alcoi que ens mereixem serà més complicat. Qualsevol aportació, per menuda que pensem que pot ser, és important per a nosaltres" conclou González.