El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demana millor accessibilitat i serveis al carrer Sant Pancraç, a la Zona Alta

El carrer Sant Pancraç, un tram sense vorera/AM

La plataforma assegura que han rebut queixes dels veïns. Han traslladat les peticions a comissió informativa per a reclamar solucions.

El regidor de Guanyar Alcoi, Aleixandre Sanfrancisco, assegura que "els veïns i veïnes del carrer Sant Pancraç se senten una miqueta abandonats, no poden seguir creant espais a la ciutat de segona divisió, el deure del Govern ha de ser mantindre en bon manteniment la ciutat en el seu conjunt". I reclama diverses millores en aquest llarg carrer que baixa des del carrer Doña Amàlia a la Zona Alta, fins a l'avinguda Alacant.

Una de les peticions és una actuació que els permeta travessar de manera "accessible i propera" l'avinguda Alacant, ja que la connexió actual per als vianants no é sgens segura. Sanfrancisco explica que per anar a Santa Rosa les opcions són anar "uns 600 metres cap a baix per trobar un pas de vianants a la carretera d'Alacant, a la Beniata, o pujar fins a la passarel·la per després tornar a baixar". A més a més assegura que el pas de vianants fins al pont és "en molts punts inaccessible, perquè està plena d'impediments com ara fanals, senyals o males herbes ocupant la vorera".

Per altra banda es reclama la prolongació d'una de les voreres, que a meitat carrer es talla i cal envair la calçada. I la instal·lació de contenidors de cartó i vidre, ja que actualment tan sols hi ha de resta i envasos.

Aleixandre Sanfrancisco diu que "és important fer costat a les reivindicacions dels veïns i veïnes. Amb aquestes actuacions es podria millorar la qualitat de vida de la gent que viu a la zona i cal donar prioritat a aquestes intervencions". Reclama una resposta adequada "perquè no són cap capritx, sinó que són qüestions necessàries per a millorar l'accessibilitat, la seguretat i crear un carrer Sant Pancraç més grat".