El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demana que la futura redona d'El Collao estiga dedicada a l'afició del Deportivo Alcoyano

Rebentó a l'exterior d'El Collao / Imatge whatsapp
La moció no ha sigut votada i es decidirà en Junta de Portaveus

El plenari de desembre també ha servit perquè Guanyar Alcoi demanara que la redona en construcció a la zona d'El Collao estiga dedicada a l'afició i a les penyes del CD Alcoyano. Aleixandre Sanfrancisco, regidor de Guanyar, indica que "creiem que seria un bonic punt d'encontre entre aficionats del club i com a commemoració de la seua dedicació desinteressada i incansable"

El plenari de desembre també ha servit perquè Guanyar Alcoi demanara que la redona en construcció a la zona d'El Collao estiga dedicada a l'afició i a les penyes del CD Alcoyano. Aquesta moció finalment no ha sigut votada i passarà a la Junta de Portaveus per decidir-ho. Cal destacar que la construcció d'aquesta rotonda hi ha hagut algunes incidències. A banda d'aquesta moció, en el plenari de desembre també es va parlar sobre la declaració institucional dels patges, reivindicacions de sindicats policials i les proves d'ADN per a mascotes.

Des de Guanyar, sostenen que hi ha molta gent de tota arreu que simpatitza amb el Deportivo. La coalició d'esquerres indica que "totes aquestes persones constitueixen un subjecte anomenat 'afició de l'Alcoyano': gent, organitzada o no, que anima des de qualsevol punt de la Terra a un equip que senten com a seu, que l'estimen i que els representa. Aquesta afició és el perquè de l'Alcoyano, és la raó de ser de l'equip i és, en definitiva, l'ànima que mou i dóna vida al club".

El regidor de Guanyar Alcoi, Aleixandre Sanfrancisco, considera que “aprofitant que va a construir-se una redona enfront de l’estadi d'El Collao, des de Guanyar Alcoi proposem que es dedique a l’afició del C.D. Alcoyano. Creiem que seria un bonic punt d'encontre entre aficionats del club i com a commemoració de la seua dedicació desinteressada i incansable”.