El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demana un pla de xoc per garantir "la convivència i la tranquil·litat" de veïns al carrer Sant Francesc

El carrer Sant Francesc
La plataforma assegura que han rebut queixes dels veïns pel soroll o la brutícia

Asseguren que hi ha una gran "quantitat de pisos i locals llogats per a gent que no hi viu, majoritàriament llogat a joves com a locals d'oci i de temps lliure", i que el soroll i la brutícia està generant problemes de convivència entre els veïns.

Des de Guanyar Alcoi alerten que han rebut nombroses queixes de veïns del carrer Sant Francesc i propers "pel soroll, la brutícia o problemes de convivència". Vicky Llàcer, regidora de Guanyar, explica que moltes de les protestes veïnals són per "la quantitat de pisos i locals llogats per a gent que no hi viu, majoritàriament llogat a joves com a locals d'oci i de temps lliure". Així, es generen problemes com "el soroll nocturn, en la brutícia que alguns pisos provoquen o l'ocupació del carrer amb cadires, butaques o taules, entre d'altres", uns problemes que "lluny de minorar, han anat augmentant amb el pas del temps i la convivència entre el veïnat i les hores de son es veuen ressentides diàriament, sobretot ara a l'estiu". 

És per tot açò que des de Guanyar presentaran un prec i diverses preguntes en el plenari de juny, per tal de demanar que s'actue, com més prompte millor, per assegurar "la convivència i la tranquil·litat" dels veïns.