El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi demanarà wi-fi d'última generació als llocs de vida pública dins d'un programa de la Unió Europea

Vicky Llàcer / Guanyar
Presentarà un prec en el plenari municipal del 29 de gener

La regidora de Guanyar, Vicky Llàcer, assegura que acollint-se al programa Wifi4EU es pot donar servei a tota la ciutadania, creant espais públics millor connectats i més agradables". Segons Guanyar, aquesta adhesió "hauria d'anar acompanyat de campanyes de consum responsable d'internet, en general, i de les xarxes socials, en particular"

Guanyar Alcoi constata que "cada vegada vivim en ciutats més connectades i més dependents d'internet per fer la nostra vida quotidiana, no obstant això les administracions públiques continuen endarrerides quant a la resposta d'aquestes necessitats". Per aquest motiu, la coalició d'esquerres presentarà un prec al plenari municipal del 29 de gener per tal que Alcoi s'adherisca al programa WiFi4EU.

Aquest programa té pressupost inicial de 120 milions d'euros entre 2017 i 2019, que es destinaran a la instal·lació d'equips wifi d'última generació en els centres de la vida pública com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus.

La regidora de Guanyar, Vicky Llàcer, assegura que acollint-se al programa Wifi4EU es pot donar servei a tota la ciutadania, creant espais públics millor connectats i més agradables". A més, Llàcer indica que "aquest projecte hauria d'anar acompanyat de campanyes de consum responsable d'internet, en general, i de les xarxes socials, en particular".