El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi fa una convocatòria oberta a la ciutadania per a concretar el seu programa electoral

Faran una trobada presencial este 1 d'abril oberta a tot el que vulga anar, i també ofereixen la possibilitat de presentar propostes individuals mitjançant internet.

Els diferents partits estan molt enfeinats elaborant les seues llistes i programes per a les pròximes eleccions municipals, el 28 de maig. Des de Guanyar Alcoi, i com és habitual en ells, ho decideixen tot en assemblees que estan obertes a la ciutadania en general, no sols als militants o simpatitzants.

Així, han convocat una trobada este dissabte 1 d'abril, a partir de les 10.30 hores a l'Àgora d'Alcoi, i on s'escoltarà a tot el que vulga dir alguna cosa. Per a concretar les propostes, Guanyar estableix 5 eixos fonamentals en el seu programa: Ciutat sostenible i resilient, Ciutat per a viure amb dignitat, Ciutat per a treballar, Ciutat de la cultura i l'educació, i l'Ajuntament al servei de la ciutat. Es formaran grups de treball per cada eix per tal d'incloure les propostes que arriben. "Qualsevol ciutadà o ciutadana que vulga fer les seues aportacions, expressar el seu punt de vista, o incidir en algun aspecte de la gestió local, està convidat", diuen des de Guanyar.

Si no pots acudir este dia 1, també ofereixen la possibilitat de presentar les teues propostes via telemàtica mitjançant la seua web. "Totes i tots tenim vides molt complicades, però l'acció política és fonamental per a poder promoure els nostres drets com a ciutadans. Hem obert un procés d'elaboració de les propostes per un Alcoi on siga més senzill viure i per a que el nostre ajuntament no vaja a la contra del benestar de la majoria. Qualsevol veí i veïna d'Alcoi serà benvingut el pròxim dissabte 1 d'abril, però si no podeu vindre, podeu entrar a la pàgina web de Guanyar i fer les vostres propostes. Ens fa falta molta gent treballant i pensant per a aconseguir l'Alcoi que ens mereixem", diu l'alcaldable Sergi Rodríguez.