El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bomers busquen entre les restes a una de les inquilines

Guanyar Alcoi inicia el camí per a escollir candidatura a l'alcaldia

Assemblea oberta amb la presència dels cosecretaris de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol i Paco Paredes (segona i tercera posició per l'esquerra).

L'assamblea organitzada per la plataforma ciutadana tindrà lloc dimecres 16 de gener, a les 19 h, al Centre Ovidi Montllor d'Alcoi (c/ Vistabella, 8).

La formació ha convocat per al pròxim dimecres 16 de gener una assemblea oberta amb què organitzar i programar la campanya electoral. Entre les qüestions prioritàries de cara a les eleccions municipals la formació presentarà una proposta per al calendari de primàries, d'on eixiran les candidatures per a optar a l'alcaldia d'Alcoi.

Un altre dels aspectes a tractar serà el finançament de la campanya, sumada a una dació de comptes de les últimes reunions mantingudes i comunicacions realitzades amb altres partits. Per últim s'obrirà un torn de debat, per tal de resoldre possibles dubtes, atendre reflexions o inquietuds de les persones assistents.

Recordem que l'actual líder de la plataforma ciutadana, Estefania Blanes, no es presentarà a la reelecció com a candidata a l'alcaldia d'Alcoi, després que haja estat escollida per a encapçalar la llista provincial d'Esquerra Unida a les Corts Valencianes.