El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi inicia el camí per a escollir candidatura a l'alcaldia

Assemblea oberta amb la presència dels cosecretaris de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol i Paco Paredes (segona i tercera posició per l'esquerra).

L'assamblea organitzada per la plataforma ciutadana tindrà lloc dimecres 16 de gener, a les 19 h, al Centre Ovidi Montllor d'Alcoi (c/ Vistabella, 8).

La formació ha convocat per al pròxim dimecres 16 de gener una assemblea oberta amb què organitzar i programar la campanya electoral. Entre les qüestions prioritàries de cara a les eleccions municipals la formació presentarà una proposta per al calendari de primàries, d'on eixiran les candidatures per a optar a l'alcaldia d'Alcoi.

Un altre dels aspectes a tractar serà el finançament de la campanya, sumada a una dació de comptes de les últimes reunions mantingudes i comunicacions realitzades amb altres partits. Per últim s'obrirà un torn de debat, per tal de resoldre possibles dubtes, atendre reflexions o inquietuds de les persones assistents.

Recordem que l'actual líder de la plataforma ciutadana, Estefania Blanes, no es presentarà a la reelecció com a candidata a l'alcaldia d'Alcoi, després que haja estat escollida per a encapçalar la llista provincial d'Esquerra Unida a les Corts Valencianes.