El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Guanyar Alcoi: "No són els resultats que ens hagueren agradat perquè nosaltres volíem guanyar"

Sandra Obio l i Pablo González representaran Guanyar a l'Ajuntament

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha aconseguit 2 regidors en les eleccions municipals d'aquest 26 de maig. Sandra Obiol i Pablo González seran les cares visibles a l'Ajuntament. Sandra Obiol, en declaracions a ARAMULTIMÈDIA, reconeix que "nosaltres volíem guanyar" i "no són els resultats que ens hagueren agradat".

Alcoi tindrà una de les corporacions més fragmentada dels últims anys. 7 seran els grups amb representació i Guanyar Alcoi ha aconseguit 2 regidors dels 25 totals. Han aconseguit entrar la candidata a l'alcaldia, Sandra Obiol, i el número 2, Pablo González.

Obiol ha volgut "donar les gràcies a tots els alcoians i alcoianes que han votat a Guanyar" i també ha volgut felicitar al PSOE i en especial a Toni Francés pels seus resultats, ja que revalidarà l'alcaldia d'Alcoi.

Des de Guanyar, "pensen que és fonamental per les persones lluitar pels seus drets i necessitats. Ho farem amb política institucional però també als carrers". Malgrat que els resultats no han sigut els que els hagueren agradat, afirmen que "som treballadors de base, demà ens alçarem de matí i continuarem treballant". Sandra Obiol també recorda que "som una plataforma de ciutadans amb tall municipalista i no tenim cap poder econòmic ni cap poder polític al darrere".