El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi organitza altre taller per recollir propostes per al Pressupost del 2018

Serà el dijous 26 d'octubre al Club d'Amics de la UNESCO a les 19.30 h

La coalició d'esquerres ja ha presentat més de 50 propostes. Guanyar Alcoi dóna l'oportunitat a la ciutadania a presentar propostes per al pressupost que està configurant el PSOE

La coalició d'esquerres ja ha presentat més de 50 propostes als pressupostos municipals de 2018 basades en l’habitatge públic, la recuperació de serveis privatitzats, la creació i dotació econòmica de la mesa d’immigració, la promoció econòmica i ocupació i avançar en l’autoabastiment energètic i sostenible de la ciutat.

Guanyar Alcoi dóna l'oportunitat a la ciutadania a presentar propostes per al pressupost que està configurant el PSOE. Guanyar ha habilitat diferents formes de participació per tal d'enviar propostes, una d'elles, com ja s'ha mencionat, mitjançant els tallers presencials i altra digital, accedint a la web de Guanyar Alcoi i emplenant un formulari amb la proposta redactada.

Des de Guanyar, conviden a "tota la ciutadania interessada a què vinga per tal que les propostes i reflexions ciutadanes arriben a la Institució i així poder reflectir als Pressupostos les inquietuds i necessitats dels veïns i veïnes de la millor manera possible".