El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi organitza una xerrada sobre la recent presentació de moció de suport a les educadores d’educació especial i infantil

Guanyar Alcoi organitza una xerrada sobre la recent presentació de moció de suport a les educadores d’educació especial i infantil
La moció es presentarà al Plenari Municipal, el 16 d’abril i abans, el dia 12 a les 19.00 h serà la xerrada

Guanyar Alcoi presentarà al Plenari Municipal una moció de suport a les educadores d’educació especial i infantil, el pròxim 16 d’abril per a reivindicar una sèrie de mesures, però abans, el dia 12 hi haurà xerrada sobre el tema al Club d'Amics de la Unesco.

Guanyar Alcoi presentarà el pròxim dia 16 d’abril al Plenari Municipal, una moció per donar suport al col·lectiu d'educadores i educadors d'educació especial i infantil. Ho fan amb l’objectiu de reivindicar mesures per regularitzar la seua situació i assegurar la correcta atenció dels alumnes. Per això, i perquè la ciutadania conega i puga debatre sobre aquest tema, s’ha organitzat una xerrada el pròxim dijous dia 12 a les 19.00 h al Club d’Amics de la Unesco.

El col·lectiu d’educadores i d'educació especial i infantil són professionals que al costat d'altres com mestres, professorat de Secundària, fisioterapeutes o especialistes en audició i llenguatge, formen part d'equips multidisciplinaris d'atenció a l'alumnat i la seua tasca educativa està fora de tot dubte en el dia a dia dels centres educatius i treballa per visualitzar la discriminació que pateixen en els seus llocs de treball i reclamen unes condicions laborals dignes.

Vicky Llàcer, regidora diu que aquesta moció es presenta per la insistència del col·lectiu, reivindicant una sèrie de mesures, per això, abans de presentar-la al Plenari, "com habitualment fem abans de cada plenari, organitzarem una xerrada per tal d'informar a la ciutadania sobre el tema que es du al plenari i posar-lo en comú. En aquest cas seran les educadores i famílies les que informen de la situació actual en què es troben i quines són les seues reivindicacions perquè la seua feina contribuïsca per una educació de qualitat que garantisca la igualtat d'oportunitats."

La xerrada comptarà amb la presència de representants de la Plataforma d'Educadores d'Educació especial i infantil i famílies afectades.