El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi planteja mesures per a frenar la ludopatia

La plataforma ciutadana té previst portar al Plenari Municipal de desembre una sèrie de propostes per tal de controlar la proliferació dels jocs d'apostes a la ciutat d'Alcoi.

En primer lloc proposaran que l'Ajuntament analitze en el marc de revisió del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) les possibles limitacions urbanístiques a la implantació de locals d'apostes en els voltants d'espais freqüentats per la infància, l'adolescència i la joventut, com els centres educatius, culturals o juvenils. També es proposarà que el Consistori d'Alcoi inste a les Corts Valencianes perquè es regule la legislació autonòmica de la publicitat del joc en àmbits esportius.

La regidora de Guanyar Alcoi Vicky Llàcer assegura que des de la seua formació volen "un Ajuntament que diga alt i clar que la publicitat i proliferació de locals i espais d'apostes no és adequat ni desitjable i que treballe per a sensibilitzar, informar, prevenir i, actuar per a combatre aquesta nova epidèmia que està entrant a les nostres vides i sobretot a la dels nostres joves".