El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi sol·licita més participació i transparència en l'avantprojecte del Bulevard

Asseguren que se'ls ha negat l'accés a l'avantprojecte per no trobar-se aquest en la fase definitiva.

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi demana que els grups municipals de l'Ajuntament puguen participar en el disseny i la confecció de les propostes per a l'avantprojecte del Bulevard. Asseguren a més en comunicat de premsa que "la participació i transparència són intranscendents per al Govern de Toni Francés".

També sol·liciten que el projecte es configure de forma participativa entre veïns i veïnes, comerciants, centres escolars i col·lectius implicats, perquè no es torne a repetir "el menyspreu que va tindre el Govern de Sedano" respecte a la mobilització ciutadana, quan es va presentar una al·legació conjunta i altres 899 addicionals durant la redacció i licitació del projecte anterior.

Des de Guanyar Alcoi asseguren que davant del seu interés per conèixer l'avantprojecte del Bulevard, el govern local els hauria negat l'accés per no trobar-se aquest en la fase definitiva.

La regidora de Guanyar Alcoi Vicky Llàcer apunta que "no s'enten que un projecte tan important per a la ciutat es duga de forma tan poc transparent i participativa. No donar-nos còpia de l'avantprojecte perquè puguem fer aportacions com a grup municipal i plataforma ciutadana diu molt poc del concepte de participació que tenen en aquest Govern".