El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi reclama la instal.lació de purificadors d'aire a centres educatius i edificis municipals

Sandra Obiol

Guanyar reclama al govern d’Alcoi "més responsabilitat i decidir pel benestar dels alcoians i no per raons partidistes"

La plataforma ciutadana, Guanyar Alcoi, recorda que "fa un mes que va demanar al govern de Toni Francés" la instal.lació de purificadors d'aire per disminuir el risc que suposa la Covid-19. Asseguren que al plenari d'octubre "el regidor d’Educació, Alberto Belda, es va negar a aplicar aquesta mesura, no la va considerar ni oportuna ni tampoc competència seua.

Ací podeu llegir el comunicat complet de Guanyar Alcoi:


Guanyar torna a reclamar purificadors d’aire en les dependències municipals i centres educatius


Guanyar fa un mes que va demanar al govern de Toni Francés aquesta mesura que ara la Generalitat aplica

Reclama al govern d’Alcoi més responsabilitat i decidir pel benestar dels alcoians i no per raons partidistes

La Generalitat Valenciana ha anunciat un total de 8.000 purificadores per a les escoles del País Valencià


Al passat plenari del mes d’octubre Guanyar Alcoi va demanar al govern de Toni Francés que s’aplicaren les recomanacions del CSIC tant per a les diferents dependències municipals com per als centres educatius. Malauradament el regidor d’Educació Alberto Belda es va negar a aplicar aquesta mesura, no la va considerar ni oportuna ni tampoc competència seua. Ara el president de la Generalitat Valenciana i el conseller d’Educació han presentat unes mesures de lluita contra l’extensió de la Covid-19 en les que integren precisament el que demanaren des de Guanyar Alcoi. Per eixe motiu, la plataforma espera que ara amb l’aval del govern valencià, el govern de Toni Francés s’anime a cuidar de les alcoianes i alcoians. Per això demana que s’apliquen aquestes mesures, si cal, a les escoletes municipals, el Conservatori Juan Cantó, l’Escola de Belles Arts i a totes les dependències municipals que ho requerisquen.


Per a la regidora de la plataforma municipalista, Sandra Obiol: “ens agradaria no haver hagut de redactar aquesta nota, ens agradaria tindre un govern responsable amb el benestar de les alcoianes i alcoians i que pren decisions amb aquest benestar com a prioritat i no per a menysprear als altres grups polítics. Com sempre el govern de Toni Francés prefereix actuar en benefici propi i no en benefici de la ciutadania.”