El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi secunda la vaga feminista del 8 de maig

Vaga feminista de 2018 a Alcoi

La plataforma acudirà tant a les activitats que es realitzen a la ciutat com a la manifestació de país a Valencià, el pròxim 8 de març de vesprada.

Les regidores de la plataforma ciutadana secundaran la vaga de 24 h convocada pels moviments feministes per al pròxim 8 de març. A més, el seu sou corresponent al dia de vaga el donaran al Col·lectiu 8 de març i dones, tal com van fer l'any passat. 

La regidora de Guanyar Alcoi i membre de la Coordinadora, Vicky Llàcer, remarca que "l’objectiu de la vaga feminista és reivindicar la igualtat real entre homes i dones en els centres de treball i també al carrer. Una vaga en tots els espais de la vida que va més enllà del que tradicionalment s'ha entés com a vaga general". La plataforma acudirà tant a les activitats que es realitzen a la ciutat com a la manifestació de país a Valencià, el pròxim 8 de març de vesprada.

Llàcer, com a membre de la Coordinadora, explica que "per a nosaltres és important que la vaga siga tal com han convocat els moviments feministes de 24 h. No coneixem cap vaga de tan sols 2 h, en tot cas seria un atur momentani, perdent així l'essència i l'esperit que es pretén, que és mostrar que sense les dones el món s'atura".