El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Guanyar Alcoi s'envolta de música per a concloure la campanya electoral

L'icònic pub l'Escenari ha acollit aquest divendres la cloenda de campanya de Guanyar Alcoi, un acte que ha comptat amb les actuacions dels grups Batà i Marco Pompero, així com amb la presència de l'ex-síndic d'EUPV a les Corts Valencianes Ignacio Blanco, i l'actual diputada Estefania Blanes. L'alcaldable de la formació, Sandra Obiol, ha fet una crida a la participació per a aquest diumenge, per tal d'emplenar les urnes "d'il·lusió, present i futur per a Alcoi".

"Vull ser la vostra veu. Estic ací perquè em sent acompanyada d'un grup de gent fantàstica i divertidíssima", reconeixia la candidata davant de tots aquells que s'han apropat a l'escenari per a presenciar l'últim acte de campanya. Obiol també ha incidit en què "Alcoi necessita un govern humil, que sàpiga rebre critiques" i amb un poder que emane de la ciutadania.

Per la seua part, Estefania Blanes s'ha mostrat "emocionada" en participar en l'últim acte a títol de líder de la plataforma ciutadana. A pesar que durant els pròxims 4 anys exercirà la seua tasca política des de València, Blanes ha reconegut que no deixarà d'estar vinculada a la política local, i ha recordat a molta de la gent de base amb què ha treballat els darrers 4 anys.

L'ex-síndic Ignacio Blanco ha fet valdre la importància de les eleccions municipals, recordant que l'administració local és aquella més propera a la ciutadania. Respecte als pronòstics per al pròxim 26 de maig, Blanco considera que l'electoral d'Alcoi ha de "donar una lliçó a tots els valencians".