El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Parlem amb els candidats de Guanyar Alcoi durant la cloenda de la campanya de primàries

La plataforma ciutadana ha celebrat aquest 26 de febrer l'acte de cloenda de la seua campanya de primàries. ARAMULTIMÈDIA s'ha desplaçat fins a aquest encontre per a parlar amb precandidats a l'alcaldia per Guanyar, Sandra Obiol i Rafael Gisbert.

Us recordem el calendari d'accions que mamprendrà la formació d'ací a l'acabament de les primàries. 

  • Del 27 de febrer al 3 de març tindran lloc les votacions telemàtiques i simultàniament també les votacions presencials. Als llocs de votació presencial serà possible inscriure’s també.
  • El 4 de març es farà el recompte.
  • El dia 5 de març es publicarà la llista definitiva.

Punts físics de votació

Pper votar de forma presencial no cal un registre previ, sols s'ha d'acreditar ser, treballar, estudiar o viure a Alcoi i tindre més de 16 anys.

El Comité electoral assenyala que estan tenint "dificultats per disposar de certs espais", tant públics com privats però que, no obstant això, s'està treballant per establir punts de votació al nombre més gran de barris possibles i que informaran en tot moment de les novetats i dels nous espais que vagen habilitant-se. De moment els espais habilitats són els següents amb els seus horaris corresponents:

  • Despatx del grup municipal Guanyar Alcoi (Ajuntament d'Alcoi, segon pis): de dimecres 27 de febrer al divendres 1 de març, de 9.30 h a 15 h.

  • Club Amics de la UNESCO (c/ Cid, 12): dijous 28 de febrer, de 18 h a 20 h.

  • Associació de veïns i veïnes de Batoi (c/ Carrascal, 5): dissabte 2 i diumenge 3 de març, d'11 h a 14 h.